Het meest tijdrovende aspect van bakken is natuurlijk het versieren van de taart. Gelukkig kun je elke taart die je gebakken hebt, versieren met verse bloemen en mooie motieven. Ik doe dit al jaren en ontwerp taarten voor allerlei gelegenheden. Een beetje speurwerk op het internet en je ziet een aantal opmerkelijke voorbeelden van mensen die hun taarten versieren met kunstvoorwerpen met fantastische motieven. Een foto van een bloem overbrengen op de taart, deze gebruiken als middelpunt, en zelfs de taart versieren met de spreuk “Gelukkig menstrueren” is iets wat heel wat taartenmakers onder ons doen.

Het maken van je eigen verjaardagstaarten is een bevredigend tijdverdrijf voor veel volwassenen, maar ook voor jongeren. Er is iets aan het bestellen van een taart dat een beetje geluk brengt aan de persoon die hem eet. Niet alleen dat, maar er is veel plezier dat kan worden gehad van het versieren van de taart tot het zien van de persoon die het gemaakt glimlach. Een van de populairste taarten is misschien wel de taart met een aangepast snorrenlachend gezicht met de tekst “çaise Bobonis”. De uitdrukking getuigt van het talent van degene die deze taart heeft gemaakt. Hij moet zich echt gelukkig hebben gevoeld toen hij “çaise Bobonis” op die taart schreef!
Zoals in een ander artikel al werd gezegd, zijn cupcakes een populair dessert. Mensen genieten er al jaren van, en ze worden nu zelfs op kinderfeestjes geserveerd. Waarom zou je het woord “Happy” op het glazuur van een cake moeten zetten? Misschien omdat als het eenmaal geglazuurd is, je het nooit meer kunt verwijderen, en als het eenmaal “bevroren” is, blijft het bewaard tot het Engels is dat je het verwijdert. Zodra je de cake eet, moet je het allemaal onmiddellijk gebruiken, of weggooien. Je kunt je eliminatietijd versnellen door de cake in een prullenmand te doen. Heb je ooit geprobeerd een cake te eten terwijl hij nog bevroren was? Het is vrij moeilijk, en gevaarlijk. Gebruik een klein schilmesje, houding en veel voorzichtigheid. U zult voelen dat de cake nog enigszins zacht is als hij ontdooid is, maar hij is verre van zacht en hij is veel te hard om te snijden.
Lijnen kunnen sneller in de cake worden gesneden dan glazuur, en het zal er aanvaardbaar uitzien. De cake moet nog kruimelig zijn en je kunt hem met een vork snijden. Je zult je kind waarschijnlijk niet zijn of haar allereerste geboortesteen geven. Misschien geef je hem een koekje of een snoepje. Misschien geef je ze een sleutelhanger. Je geeft de taart een naam en zegt dat ze hun naam erop moeten noemen. De naam hoeft niet ingewikkeld te zijn. “Gelukkige Verjaardag.” betekent het.
Eet hij met een lepel? Nee.
Eet hij met een vork? Nee.
Nu zit hij voor de afwisselende kalkoenen. De zwarte elektricien heeft zijn voeten bij elkaar en snijdt met een vork de zijkanten af terwijl hij voor het eten met zijn ogen denkt. De violen zijn gestemd in de kleine toonsoorten Fis en Gis. Verwarm een kant van de pannenkoek voordat je hem gaat eten. Terwijl je de pannenkoek maakt wacht je tot de zijkanten klaar zijn, snij de zijkanten zo dat ze op een diagonaal vlak liggen. De spijsverteringskracht van de kalkoen dringt zich op in het midden van de pannenkoek.
Als je de pannenkoek uit de pan haalt, zorg er dan voor dat je hem goed vast hebt. Je wilt niet dat de hete olie uit de pan op je huid spat. Je wilt ook niet dat de kenmerkende goudbruine kleur van de pannenkoek in de binnenkant van de kalkoen gaar wordt.
Met de zijkanten van de pannenkoek weggesneden, kunt u nu de nieuw gemaakte pannenkoek in een warme oven schuiven. Zorg ervoor dat u een rand van een halve centimeter deeg rond de randen van de pannenkoek laat. Dit voorkomt dat het overtollige beslag op de binnenkant van de kalkoen terechtkomt.
Leg de net gebakken pannenkoek, met behulp van een spatel, op een rooster. Het zal ongeveer vijf tot zes minuten duren in een voorverwarmde oven op 400 graden. Het is belangrijk dat u hem na het rijzen in de gaten houdt om te zien wanneer hij klaar is. Het geheim van een goed gebakken pannenkoek: houd hem vochtig. Je wilt niet dat hij uitdroogt. Misschien moet je de pannenkoek uit de oven halen als hij lijkt uit te drogen.
Stap Acht: Het Roerei, Worst, Gebraden
Dit is een vrij eenvoudig recept.