Mijn grootste spijt in het leven is dat ik niet in de culinaire kunsten terecht ben gekomen.
Nederlanders hebben over het algemeen zo'n prachtige traditie in de keuken die tientallen jaren teruggaat, en het wordt geromantiseerd door de media. Het is een volmaakte kunst waarvan men kan begrijpen dat het geheim ervan niet is vast te zitten aan het dienen, maar het beste uit een situatie te halen, te genieten van de klanten en vooral te genieten van de liefde voor lekker eten dat wordt gepresenteerd in een elegante manier.
Scheveningen is geen snelgroeiende stad, maar Scheveningen is een sensatie geworden, vanwege het feit dat het slechts een taxirit verwijderd is van de mooie delen van de stad, zoals de opera, de Vrije Bibliotheek, het Cyprusau-theater , onder andere de onbeantwoordeturijn.
De stad is vol besluiteloze stellen, die afscheid nemen als ze naar de plaatselijke bakker gaan, waar ze een heerlijk brood kopen dat is bereid met boter, suiker en bloem. Dit wordt gevolgd door een cider en vervolgens Byronicus, de eigenaar van de bakkerij. Hij consumeert de hele cake, meet alles, voegt toe, voegt toe en voegt nog meer toe, en bezorgt ons uiteindelijk de perfecte cake.
Reden genoeg dus om eens naar de culinaire kunsten te kijken, het huis uit te gaan en te genieten van een écht goede maaltijd, liefst in het bijzijn van familieleden.
Nederlanders zijn over het algemeen erg dol op het drinken van thee en hebben een zeer grote invloed in de wereld van thee, waar veel mensen hoofdpijn van krijgen. De hete thee aan het eind van de dag doet echter niets om je dorst te lessen. Wel een lekker koud drankje, dat erg verfrissend is en je dorst lest na het drinken van thee.
Evenzo zijn er veel zware dranken, die ook zeer worden gewaardeerd door de meeste bevolkingsgroepen van de wereld, maar ze zijn gemaakt van garnalen en ze zijn veel zwaarder dan de Nederlanders of de Fransen. Toch doen deze theeën niet veel voor mijn gezondheid en daar ben ik dankbaar voor.
Het brood wordt het meest geconsumeerd en een van de bekendste broden is dat van tafarnsons mandelsa (west-zeeland) of de mandelbrot. In feite is het het nationale brood van Denemarken. De reden voor de naam is: "Van het vaderland van mijn voorouders", wat een mooi gevoel is, maar helaas zijn veel van deze broden nu gemaakt met geraffineerde bloem en suiker en kleurstoffen. Ze worden meestal gegeten met vlees, vis, worst en groenten.
Nederlanders eten in veel gevallen witbrood, maar in werkelijkheid zijn niet alle broden gelijk geschapen. We hebben het hier niet over de korst, maar over het eigenlijke brood, dat voornamelijk bestaat uit meel, water, gist en soms wat zout, melk of water, en soms ook dingen als zonnebloemolie en palmolie. Ja, het is waar, bijna elke dag kunnen we een bakkerij vinden die beweert het beste brood ter wereld te hebben. Weet je dat de Hass de absolute standaard van brood is over de hele wereld?